V roce 2023 jsme ve spolupráci s Mattoni a 120 restauracemi a podniky po celém Slovensku uspořádali výjimečnou aktivaci na počest 150. výročí značky Mattoni. Hosté si mohli nejen užít exkluzivní nabídku osvěžující minerální vody, ale také se zapojit do soutěže s mottem: „Slavte s námi 150 let Mattoni a připijte si s námi.“
Zapojit se mohli všichni návštěvníci restaurací, kteří si objednali Mattoni. Kromě toho byly k dispozici tematické a atraktivní odměny. Tento projekt spojil tradiční chuť Mattoni s moderní formou oslav, přičemž podtrhl její silné postavení na trhu a vztah s věrnými zákazníky.

V roce 2024 Mattoni pokračuje v aktivaci s podobným konceptem, kdy zákazníci mají opět příležitost připít si na úspěchy značky a užít si nezapomenutelné zážitky v restauracích po celém Slovensku. Tento projekt znovu zdůrazňuje dlouholeté tradice Mattoni a její spojení s moderním životním stylem.

Spotřebitelská soutěž

V rámci oslav 150. výročí značky Mattoni proběhla spotřebitelská soutěž v obchodních řetězcích Albert, Globus a Billa. Zákazníci měli možnost vyhrát atraktivní ceny, které odrážely kvalitu a tradici značky, včetně exkluzivních zážitků, atraktivních výher a merche. Zapojit se mohli všichni, kteří si zakoupili produkty Mattoni. Oslavili s námi výročí a získali šanci vyhrát skvělé ceny!